Els nostres plats


    • Ensalades

    • De perdiu escabetxada amb fesols passades

    • Cabdells amb ventresca de bonic, anxoves i saladures

    • (Español) Ensalada tibia de esparragos, cherry, bacon con mostaza de miel y limón

    • Per a començar

    • La nostra terrina de foie d'ànec feta a casa

    • Carpaccio de rellomello de vedella amb formatge i mostassa

    • Tartar de salmó

    • Pernil ibèric de Bellota D.O. Los Pedroches

    • Lloms d'anxova de bóta amb tomaca i ravets

    • Pericana amb molles d'abadejo i oli d'oliva

    • Croquetes caseres de lluç i gambes

    • Manetes de porc amb bolets i pasta brick en el seu suc

    • Saltat de bolets amb foie i ou escalfat

    • Clòtxina llanda Dard (6/8)

    • Navaixes en llanda amb oli d'oliva Portomar

    • Escopinyes Gurmet Baymar (20/25)

    • Les nostres carns

    • Rellomello de vedella gallega al gust

    • Mitjana de vaca gallega (Aprox 1kg)

    • Presa ibèrica amb reducció de porto i verduretes

    • Boina ibèrica al romer i mel

    • En peixos tenim...

    • Suprema de lluç amb bolets i gambes

    • Llom d'abadejo amb tomaca sec

    • Llobarro a la sal (Aprox. 1 kg)

    • Rap a la bilbaïna

    • Polp a la brasa amb llit de tomaca sec

    • La Nostra Cuina (mínim 2 persones)

    • Arròs a banda amb sépia i gambetes (també caldós)

    • Arròs de magre i verdures

    • Arròs de conill i caragols (també caldós)

    • Arròs de llamàntol (també caldós)

    • Arròs negre de sépia i verdures de temporada

    • Arròs amb pota (maneta de porc)

    • Gaspatxo de conill, ànec, caragols i bolets

    • Suquet de rèmol i rap

    • Cassola de llamàntol i rap