-
-
Ensalades
-
De perdiu escabetxada amb fesols passades
-
Cabdells amb ventresca de bonic, anxoves i saladures
-
(Español) Ensalada tibia de esparragos, cherry, bacon con mostaza de miel y limón
-
Per a començar
-
La nostra terrina de foie d'ànec feta a casa
-
Carpaccio de rellomello de vedella amb formatge i mostassa
-
Tartar de salmó
-
Pernil ibèric de Bellota D.O. Los Pedroches
-
Lloms d'anxova de bóta amb tomaca i ravets
-
Pericana amb molles d'abadejo i oli d'oliva
-
Croquetes caseres de lluç i gambes
-
Manetes de porc amb bolets i pasta brick en el seu suc
-
Saltat de bolets amb foie i ou escalfat
-
Clòtxina llanda Dard (6/8)
-
Navaixes en llanda amb oli d'oliva Portomar
-
Escopinyes Gurmet Baymar (20/25)
-
-
-
Les nostres carns
-
Rellomello de vedella gallega al gust
-
Mitjana de vaca gallega (Aprox 1kg)
-
Presa ibèrica amb reducció de porto i verduretes
-
Boina ibèrica al romer i mel
-
En peixos tenim...
-
Suprema de lluç amb bolets i gambes
-
Llom d'abadejo amb tomaca sec
-
Llobarro a la sal (Aprox. 1 kg)
-
Rap a la bilbaïna
-
Polp a la brasa amb llit de tomaca sec
-
La Nostra Cuina (mínim 2 persones)
-
Arròs a banda amb sépia i gambetes (també caldós)
-
Arròs de magre i verdures
-
Arròs de conill i caragols (també caldós)
-
Arròs de llamàntol (també caldós)
-
Arròs negre de sépia i verdures de temporada
-
Arròs amb pota (maneta de porc)
-
Gaspatxo de conill, ànec, caragols i bolets
-
Suquet de rèmol i rap
-
Cassola de llamàntol i rap
-